Registrations have closed.
AnimeCon! 2023

AnimeCon! 2023

68 68 mensen hebben dit evenement bekeken.

Animecon 2023

AnimeCon is de langstlopend conventie van Nederland. AnimeCon wordt ieder jaar weer volledig georganiseerd door vrijwilligers.

AnimeCon.nl is de website voor Nederlands jaarlijkse grootste anime festival. Wat dat precies inhoud? Nou, drie dagen lang komen fans van onder andere Japanse animatie bijeen. Sluit je aan bij een grote groep mensen van alle leeftijden met vergelijkbare interesses. Geniet van een gezellige sfeer waarin je kan genieten van films, videogames kunt spelen en meer te weten kan komen over de Japanse taal en cultuur. AnimeCon festival heeft een focus op plezier hebben en nieuwe dingen leren.

AnimeCon probeert net dat beetje extra aan het evenement te geven door daadwerkelijk de Japanse (pop)culture weer te geven. AnimeCon’s missie is om jullie zo veel mogelijk plezier te laten beleven en tegelijkertijd een kans geven iets nieuws te leren.
In Japan wordt anime gemaakt voor mensen van alle leeftijden. Elk genre of elke invloed die je kunt bedenken die in een Hollywood-productie voorkomt, is ook te vinden in anime. Dit is, naast een heleboel andere dingen, wat de in Japan geproduceerde animatie zo interessant maakt. Als je nog nooit een ‘anime’ hebt gezien, kom dan zeker eens langs om dit fenomeen te bekijken. Wees erbij, sta versteld en word fan!

https://animecon.nl/regular/nl/

OPENINGSTIJDEN Festival
Vrijdag:
14h – 02h
Zaterdag: 10h – 19h
Zondag: 10h – 17h

OPENINGSTIJDEN Dealer Room
Vrijdag:
14h – 21h
Zaterdag: 10h – 19h
Zondag: 10h – 17h

 

Datum en tijd

2023-06-09 aan
2023-06-11
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends