Registrations have closed.
GEEN Comic Con Holland voor Heathen Mead :(

GEEN Comic Con Holland voor Heathen Mead 🙁

99 99 mensen hebben dit evenement bekeken.

Comic Con Holland

UPDATE: We weten niet waar het mis is gegaan, maar tot onze grote spijt is onze aanmelding voor CCH niet goed gegaan. Heathen Mead is dus NIET op deze beurs te vinden komend weekend 🙁

Na het grote succes van de eerste editie is er direct een tweede versie gepland op een grotere locatie bij Amsterdam! Heathen Mead is heel graag weer van de partij!

Comic Con Holland is hét event in Nederland voor alle echte fans en liefhebbers van Comics, Manga, Cosplay, Gaming, Films, Series, Sci-Fi, Fantasy en meer. Ontsnap naar een magische wereld, een ultieme Geek-ervaring met wereldbekende ster gasten om te ontmoeten en een enorme Geek Market om gezellig te shoppen; Maar tevens boeiende workshops, Q&A’s en lezingen maar je kan er ook gewoon gamen en genieten van de vele wedstrijden en optredens. Bovenal is het het uitgelezen moment om vrienden te maken en een gezellige dag te beleven met andere fans. We zijn zeer blij om met ons Comic Con Ruimteschip te landen in de Expo Greater Amsterdam! Kom op Nederland, Get Your Geek On!

 

Datum en tijd

2023-10-14 aan
2023-10-15
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends