Geschreven door: Natasja van Gestel

Wist je dat de medewerkers van Heathen Mead ook dol zijn op een potje D&D? Ik speel om de maandag in een campaign met ze (Elvira is een kick-ass DM). En tsja, uiteraard krijg je op een gegeven moment dan het idee: waarom niet samen iets leuks maken? Dus zijn we samen om de tafel gaan zitten om een adventure te schrijven. In de hoofdrol? Mede, natuurlijk!

(Ik bedoel, er is echt een plot hoor. Maar we zijn allemaal behalve nerds ook fan van het gouden nectar, dus we konden het niet laten.) The Missing Mead Mystery is geschreven voor party’s die net beginnen. In het viking dorpje van Blueberry Orchard staat het oogstfestival voor de deur, en daarmee ook een bruiloft tussen twee jonge dorpsgenoten. Maar dan gebeurt het ondenkbare: de mede wordt gestolen! Vind jij de mede op tijd terug voor de festiviteiten?

The Missing Mead Mystery is een lekker tussendoortje van 12 pagina’s. We hebben veel gelachen tijdens het ontwikkelen en testen, en ik hoop dat iedereen er net zoveel plezier aan beleeft als wij. Speel jij hem ook?

Het fysieke boekje vind je hier.
De digitale versie vind je hier.
En de handout van de puzzel (zodat je die aan je spelers kan geven) vind je hier!