Een aantal van jullie hebben ze al mogen proeven op onze laatste beurzen. Sommige kennen ze nog van jaren terug, toen wij nog De Honingschuur waren. Sommige kennen ze nog helemaal niet maar zijn benieuwd dankzij een blijkbaar erg goeie mond-op-mond reclame die rondgaat. Wat de reden ook is, we zijn de laatste weken regelmatig gevraagd waar de alcoholvrije medes blijven op onze website en HIER ZIJN ZE DAN!

Er komen natuurlijk nog mooie productfoto’s en ik wil echt proberen een goed filmpje te krijgen van de shimmer/glitter die er in zit, maar om jullie niet langer te laten wachten zijn ze nu al wel bestelbaar! Sorry voor het lange wachten, maar geloof ons als we zeggen dat het wachten het waard was. Ze zijn heerlijk!

“alcoholvrije mede? Wat is dat?” Nou, dat is een geheel natuurlijke vruchtensap die is aangezoet met honing. Puur natuur en heel erg lekker

“ja doei, ik wil wel gewoon alcohol” Laten we dat nou ook in huis hebben! Maar soms zijn er situaties waarin iemand geen alcohol wil of mag of lust, dan is het erg fijn om die ook een alternatief aan te kunnen bieden, toch?

En de laatste, veelgehoorde vraag: “poep je dan ook glitter?” Nee, dat doe je niet (helaas?). Het glittereffect is gewoon veilig voor consumptie en biologisch afbreekbaar, dus ook in jouw buik.