Zo denk je ‘pfff dat zal wel, wetgevingen zijn niet zo snel‘ en dan ineens is het zo ver! Vanaf 1 juni zijn wij verplicht om op onze website de tool iDIN te installeren, zoals al eerder aangegeven in dit bericht.

iDIN, wat is dat?
Dit is een door de banken ontwikkelde tool die wij toevoegen aan de betalingsprocedure. Als je wilt afrekenen helpt deze om je leeftijd te verifiëren bij je bank en of je dus wel oud genoeg bent om alcohol te mogen bestellen. Wil je meer informatie? Kijk dan hier! Als je een van onze andere producten zonder alcohol besteld, hoef je deze procedure vanzelfsprekend niet te doorlopen, jongere fans zijn altijd nog welkom om drink hoornen, honing, snoep of accessoires te bestellen.

Ja maar, dat is vervelend, moet dat iedere keer?
Nee! Als je als gast afrekent zul je dit iedere keer opnieuw moeten doen maar als je een account aanmaakt hoeft dit slechts één keer! Want wij snappen dat je dat niet iedere keer wilt doen, zouden wij ook niet willen! Maak je geen zorgen, wij geloven niet in nieuwsbrieven en andere spam. Je emailadres zal alleen gebruikt worden voor updates van je bestelling. Er word al genoeg rotzooi rondgestuurd, niet?

Let op, dit geld (tot op heden) alleen voor onze Nederlandse fans!
Bestellingen naar België zijn (nog?) vrijgesteld van deze verplichting, onder andere door een andere leeftijdsgrens.