Heathen Mead

Hallo en welkom bij Heathen Mead!

Graag vertellen we je wat meer over ons bedrijfje.
Heathen Mead staat onder leiding van Björn, geassisteerd door Elvira in raad en daad. Samen dragen wij zorg voor alles wat er zich in, om en rond Heathen Mead gebeurd. Sinds 2015 bezigen wij ons om o.a. mede als heerlijke drank beter op de Nederlandse markt te brengen. Eerlijk gezegd lukt dat ondertussen vrij aardig.

Wij bij Heathen Mead zijn dol op mede, maar we merkten zelf heel snel dat mede erg slecht verkrijgbaar is in Nederland. Als het al verkrijgbaar is, dan is de site slecht, het product duur en de bezorging en/of de service slecht. Daar wilden wij graag verandering in brengen. Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor jou als ervaren of juist beginnende liefhebber van mede.

Onze missie?
Zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met dit heerlijk, heidens drankje door het beter verkrijgbaar te maken. Ook voor jou! Dus treuzel niet en maak kennis met onze heerlijke producten en onze geweldige service. We staan met plezier voor je klaar.

Skål!

Wij bij Heathen Mead beloven plechtig met veel zorg, plezier, passie en toewijding jullie bestellingen te verzorgen en hopen jullie allemaal eens te mogen ontmoeten op een van de evenementen waar wij met onze mede aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor ons?
Altijd de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs
Snelle verzending
100% veilig
Service! Alles voor een lach. Wij doen (bijna) alles voor jou, een tevreden klant!

 

Koop hier onze lekkernijen en goodies.

Skal!

Wie zijn wij

bg_image

Björn Rüb
Eigenaar/ondernemer/voorraadbeheer/financiën/klantcontact

Björn is de eigenaar van Heathen Mead.
Ondernemer in hart en nieren met een voorliefde voor mede, heel veel leuke en creatieve ideeën en tevens degene die de Heathen Mead schatkist in bewaring heeft.
Gelukkig gaat die schatkist wel regelmatig open zodat we onze voorraad kunnen aanvullen met nog meer lekkers om jullie te kunnen aanbieden.
Als je iets hebt besteld, dan is de kans heel groot dat deze is ingepakt door Björn.
Heathen Mead wordt mede mogelijk gemaakt door deze enthousiaste Viking.

bg_image

Elvira Bakker
lieftallige assistente/social media/klantcontact/administratie

Elvira is de lieftallige en veelzijdige assistent van Björn.
Elvira is vooral de creatieve Social Media Goeroe van Heathen Mead en zorgt ervoor dat jullie allemaal op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten rondom Heathen Mead.
Daarnaast is zij degene die ook zorgt dat er mooie productfoto’s te zien zijn in de webshop en dat er leuke, gepaste productomschrijvingen bij staan.
Samen met Björn is zij op de vele evenementen een goedlachse, drijvende kracht achter de stand.
Tenslotte staat achter iedere leider een sterke vrouw!

 

Waarom Heathen Mead

Odin approves mede stempel

Duurzame stevige verpakking voor onze mede

secured en veilig mede kopen

Tevreden mede kopen