Zakelijk

Mede!
Een van de missies van Heathen Mead is om mede toegankelijker te maken in Nederland. Wij houden van deze heerlijke drank en dit willen wij natuurlijk graag delen! Ook in Nederland is mede een steeds populairder wordende drank. Mede wordt vooral gedronken op fantasy en historische festivals. Buiten deze festivals is het moeilijk om aan deze drank te komen.

Interesse om te helpen mede populairder te maken in Nederland? Zou je graag onze mede in jouw winkel, restaurant of bistro te verkopen? Wij zijn meer dan bereid om dat mogelijk te maken. Wij maken voor elke klant een passende oplossing, groot of klein!

Waarom zaken doen met Heathen Mead?

Zaken doe je met Heathen Mead niet alleen omdat wij de lekkerste mede verkopen, maar daarnaast ook nog eens waarde hechten aan iets waar de vikingen ook al van hielden namelijk: duidelijkheid!
Voor wederverkopers van onze mede zijn wij erg helder en zorgen wij er ook voor dat alles helder voor jou is.
Zo willen wij er ook voor zorgen dat jij weet wat jij verkoopt. Dit doen wij door gewoon bij jou langs te komen om onze heerlijke producten te proeven. Dat kan natuurlijk gewoon op afspraak. Op deze manier weet jij meteen wat de klant te drinken krijgt. Bij Heathen Mead hoef je je geen zorgen te maken, wij regelen de lekkerste mede voor de beste prijs!

Contact

Wil je meer informatie over onze producten of bent je al verkocht en wilt je onze mede graag gaan verkopen?
Neem dan contact met ons op via dit formulier. Wij zullen u binnen 2 dagen een bericht terug sturen

.